Per Ne

Profili i Kompanisë

Emri i kompanisë

Bp Home Shpk

Adresa e kompanisë:

Josip Rela Nr:5,Tophane,Prishtine

Fusha e veprimit

Tregtim, ndërtim, si dhe zhvillimi i projekteve të patundshmërive. 

Drejtori i gjeneral Kompanisë:

Mentor Pllana, MBA

Historiku

Themluar ne vitin 1999

Zyrat e regjistruara të kompanisë dhe fushat e profitit

Zyra qendrore – Prishtinë
Fushat e profitit – Tregtimi i materialeve të ndërtimit sa i përket interierit the eksterierit si dhe distribuimi I tyre në shkallë regjionale. 
Fushat e profitit– ndërtim dhe dizajn
Fushat e profitit– zhvillimi i projekteve të patundshmërisë si komplekse banime dhe lagje. 

Numri i të punësuarve

18-100   varësisht nga projektet

Tregjet në të cilat veprojmë

Kosova:  85 %
Shqipëri:  8  %
Slloveni : 7  %

 

Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com