Per Ne

Puno tek Ne dhe Karriera

Një kompani  ka vlera po aq sa kanë vlerë punonjësit e saj.

Në  Bp Home çdo individ në veçanti çmohet dhe vlerësohet. Punonjësit tanë janë kapitali ynë. Punonjësit tanë  me vendosmëri  i japin formë  kompanisë  sonë nëpërmjet motivimit, përkushtimit  dhe njohurive profesionale

Nëse jeni të interesuar për të punuar me ne, ose do te dëshironit ti nënshtroheni periudhës provuese në kompaninë tonë, ne me knaqësin më të madhe presim dokumentet tuaja të aplikimit.

Në rast se nuk ka vende të lira që plotësojnë dëshirat tuaja apo profilin tuaj, ju mund të aplikoni dhe të regjistroheni në bazën e shënimeve të kompanisë sonë . Në këtë mënyrë, ne mund t'ju informojë rregullisht  rreth vendeve të lira dhe projekteve të ardhshme në kuadër të kompanisë sonë.

Punonjësit Kompanisë sonë  gëzojnë shpërblimin konkurrues dhe përfitimet gjithëpërfshirëse. Përveç kësaj, Bp Home ofron një karrierë sfiduese dhe shpërblyese ku punonjësit janë të pajisur me mundësitë për të përmirësuar veten dhe për të përmirësuar performancën e tyre të punës me burast qe ndanë kompania jone për shkollim adekuat dhe të njohur nderkomtarisht sipas kërkesës se punonjësve tanë dhe detyrave te parashtruara. 

Kjo e bën kompaninë Bp HOME një vend të jashtëzakonshme për të punuar.

Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com