Ndërtimi dhe Materialet
Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)


 

 

Gardhi i shkallëve është prej profileve të alumini t dhe të hekurit ,ndërsa ai I ballkonave ka bazë nga muri i betonit si dhe lart me profile të aluminit.

Gardhi punohet lartësi me normat e projektimit (për nivel të sigurisë)


 

 

 

Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com