Ndërtimi dhe Materialet
Punimi i ndriqimit

 
 
 

Punimi i Ndriqimit është paraparë me ndihmën e poqave fluoroscent per lokale dhe me filament per banesa dhe hapesira tjera.Fuqitë e poqave duhet të jenë 40W,60W dhe 100W.Poqat nga 40W janë paraparë në vazhdime dhe në terasa,kurse në hapësirat tjera poqat nga 60W,Për kuzhinë janë paraparë poqat nga 100W.

 

 

 

Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com