Ndërtimi dhe Materialet

BMS sistemi: Building Management System

 

 

 Per here te pare ne kosove orfrojm sistemin e banesave intelegjente nga Prodhuesi AVE – Italian, ku nga distanca mundet te kontrollohet apo teledirigjohet banesa juaj.


Me ane te telefonit-I phone ose touchscreen e cila montohet ne banesen tuaj. Permes ketij sistemimi munde te kontrollohet-adabtohet:  roletat me senzor, nxemje-ftohje, kamerat, zerimi, kontrolli I hyrjes me ane te shenjave te gishterinjve, senzori I zjarrit, senzori I kontrollit te levizjve ne banesa pas dhenjes se kodit, lenja e porosive.

 

 

Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com