Ndërtimi dhe Materialet
Ngrohja Qëndrore

Historia Vaillant dhe Trashëgimisë

1874 Themelimi i Vaillant si një punëtori zejtare për punët instaluese. Një djalë rrobaqepës  23 vjeçar, e deklaron në gazetë në Remscheid, angli se ai është bere“  Një bakërpunues dhe prodhues pompe".


 

 


Prodhimi i të tyre me ajër-ujë tek  pompat e ngrohjes të thotë se Vaillant ka zgjeruar gamën e produkteve deri tek sistemet për energji të ripertriteshme.

Pompë per ngrohje Vaillant arrin statusin fitues në testet e mallrave të konsumit (Stiftung Warentest) ne vitin 2007

 

 

Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com