Ndërtimi dhe Materialet

Rryma

 

170 vjet të historisë

Nga 1836 deri sot, Schneider Electric është shndërruar në komani globale, e specializuar në menaxhimin e energjisë. Duke filluar nga rrënjët e saj në ndërtimin e industrisë së hekurit dhe çelikut, makineri të rënda, dhe anije, ajo lëvizi në energji elektrike dhe menaxhimin e automatizimit.

Pas 170 vjet të historisë, Schneider Electric është bërë sot burim i zgjidhjes që do t'ju ndihmojë të bëni kursimin dhe shfrytëzimin e  energjisë.

 

 

Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com