Shtëpia A

Në lagjen Qershia janë tri lloje të shtëpive. Shtëpia A është një shtëpi me një plan funksional dhe me hapsirë komode duke iu përgjigjur kërkesave konkrete vendore të një familje.

Kati përdhesë:
- Qëndrim ditor
- Kuzhinë
- Dhomë e fjetjës
- Banjo
- Garazha dhe Kaldatore/Depo
Kati i parë
- Dhoma për prindër me banjo
- Tri dhoma të gjumit dhe banjo
- Dy nga këto dhoma kanë ballkone të veqanta
- Pjesa utilitare për larje/tharje të rrobave
Lloji A ka edhe hapsirë nën kulm që mund të përdoret si depo shtesë për nevojat e juaja familjare. Shtëpia A është e dizajnuar me një plan funksional modern duke ju mundësuar që ju të bëni një jetë me standarde të larta.
Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com