Shtëpia B

Në lagjen Qershia janë tri lloje të shtëpive. Shtëpia B numëron 202 m2 dhe në te përmban

Kati përdhesë:
- Qëndrim ditor
- Kuzhinë me depo
- Dhomë e fjetjës me banjo
- Banjo
- Garazha dhe Kaldatore/Depo
Kati i parë
- Dy dhoma gjumi me ballkon
- Një dhomë gjumi me terasë mbi 25 m2
- Banjo
- Hapësirë utilitare për larje/tharje të rrobave
Lloji B ka edhe hapsirë nën kulm që mund të përdoret si depo shtesë për nevojat e juaja familjare.
Shtëpia B ofron një hapsirë ideale dhe premton komoditet të hatashëm. Me një teras mjaft të madhe përveç tjerash ju do të krijoni kujtime të bukura në një ambient të gjelbruar dhe të qetë.
Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com