Shtëpia C

Në lagjen Qershia janë tri lloje të shtëpive. Shtëpia C numëron 249 m2 dhe në te përmban

Kati përdhesë:
- Qëndrim ditor me kuzhinë
- Dhomë e fjetjës me banjo
- Tualet
- Garazha dhe Kaldatore/Depo
Kati i parë
- Dhoma e prindërve me banjo dhe garderob
- 3 dhoma të gjumit, dy prej tyre me ballkona
- Banjo
Lloji C ka edhe hapsirë nën kulm që mund të përdoret si depo shtesë për nevojat e juaja familjare.
Shtëpia C është unike duke përmbushur nevojat e një familje më standarde të larta më mirë se që e keni ëndëruar.
Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com