Kompania BP Home investment njihet si kompani me një përvojë mjaft të gjatë ku e ka dëshmuar veten me shumë projekte. Tani BP Home vjen me një tjetër projekt madhor siç është lagja Qershia – një Lagje moderne me konceptin eko-green. Sikurse “Qershia mbi tortë” ky projekt vjen për ti dhënë qytetit një ngjyrë tjetër dhe një jetë ideale. Qershia është fruti i cili përdoret më së shumti në përgatitjen e ëmbëlsirave anë e mbarë botës dhe në të njejtën kohë qëllimi i projektit të radhës nga kompania jonë është që jetën tuaj ta bëjë sa më të ëmbël me plotë kujtime të bukura. Frutin qershia mund ta gjesh të rrumbullakët, të vogël apo të madh me ngjyrë të kuqe, të verdhë-ari, apo shkrirje e të dy ngjyrave. Shpeshquhet"frutiIartë"përaftësinëendikimitpozitivnëkurimineshumësëmundjeve.Njejtedhekjolagjedoju ofroj hapsira të gjelbruara, plane funksionale, kënde për femijë në një ambient të qetë e të shëndetshëm.
Kompleksi Qershia do të ofroj zgjidhjen për një jetë komode. Përparësit e kësaj lagje janë të shumta, disa prej tyre janë:
1. Lokacion të favorshëm
2. Qasje të drejtpërdrejt me rrugën për në qendër të qytetit
3. Afër qendrave tregtare dhe qendrave mjeksore
4. Qasje në të gjitha rrugët magjistrale 5. Çmim konkurres me kualitetë të lartë
Ne ju ofrojm hapsira të hatashme për një jetë komode, aty ku mund të bëni shëtitjet me familjen tuaj e të kaloni kohën me fqinjët tuaj në hapsirat e gjelbëruara. Kjo është lagjja Qershia e cila do të ju ofroj standardet më të larta për një jetë të sigurt në një ambient të rahatshëm për familjen tuaj.
Copyright BP-HOME !997 - 2013 | Contact: +386 49 174 800 - +381 38 220 140 | E-Mail: info@bp-home.com