Profili i kompanisë

Emri i kompanisë: Bp Home Shpk

Adresa e kompanisë:  Josip Rela Nr:5, Tophane, Prishtinë

Fusha e veprimit: Tregtim, ndërtim, si dhe zhvillimi i projekteve të patundshmërive.

Drejtor Gjeneral : Mentor Pllana, MBA

Historiku: Themeluar në vitin 1999

Fushat e profitit:

  • Zhvillimi i projekteve të patundshmërisë; komplekse banimi dhe lagje moderne;
  • Ndërtim dhe dizajn;
  • Tregtimi i materialeve të ndërtimit sa i përket enterierit dhe eksterierit si dhe distribuimi i tyre në shkallë regjionale.

Numri i të punësuarve: 18-100 varësisht nga projektet.

Tregjet në të cilat veprojmë: Kosovë:  85 % Shqipëri:  8  % Slloveni : 7  %