Ngrohja e kthinave sanitare është e organizuar me radiator gypor, prodhim vendor të Gjilanit të tipit LUX të dimensionuar sipas kapaciteteve për ngrohje dhe hapsirës për montim. Radiatorët porositen të ngjyrosur me këtë rast ngjyrosja shtesë nuk është e nevojshme.

" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800


Montimi i radiatorëve gypor (banjo)Ngrohja e kthinave sanitare është e organizuar me radiator gypor, prodhim vendor të Gjilanit të tipit LUX të dimensionuar sipas kapaciteteve për ngrohje dhe hapsirës për montim. Radiatorët porositen të ngjyrosur me këtë rast ngjyrosja shtesë nuk është e nevojshme.

test