Gardhi i shkallëve është prej profileve të alumini t dhe të hekurit ,ndërsa ai I ballkonave ka bazë nga muri i betonit si dhe lart me profile të aluminit.

Gardhi punohet lartësi me normat e projektimit (për nivel të sigurisë)" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800

Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)
Gardhi i shkallëve është prej profileve të alumini t dhe të hekurit ,ndërsa ai I ballkonave ka bazë nga muri i betonit si dhe lart me profile të aluminit.

Gardhi punohet lartësi me normat e projektimit (për nivel të sigurisë)test