Të gjitha dyshemetë janë notuese me shtresa termoizoluese kurse te nyjet sanitare janë edhe me shtresa hidroizoluese me trashësi optimale  për  kërkesat e ndërtimit  dhe specifikat e materialit.
" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800

Nivelizimi i dyshemesëTë gjitha dyshemetë janë notuese me shtresa termoizoluese kurse te nyjet sanitare janë edhe me shtresa hidroizoluese me trashësi optimale  për  kërkesat e ndërtimit  dhe specifikat e materialit.
test