Montimi i dyerëve kryësore në objekt, dyerve të blinduara dhe dyerëve të mbrendshme

Dyert e banesave janë dyer  të blinduara (Dierre italiane), me dimensione standarde  dhe të çertifikuara sa i përket sigurisë së tyre.

Dyert kryesore në object  janë nga Alumini me një shkallë të lartë sigurie dhe mund të hapen me anë të  komandës në banesa përmes interfonit.

Dyert e brendshme janë prej drurit të furniruar,të plota apo me xham, prodhim gjerman nga kompani Prum, me ateste.