Montimi i gardhit (shkallë dhe ballkone)

Gardhi i shkallëve është prej profileve të alumini t dhe të hekurit ,ndërsa ai I ballkonave ka bazë nga muri i betonit si dhe lart me profile të aluminit. 

Gardhi punohet lartësi me normat e projektimit (për nivel të sigurisë)