Rryma

170 vjet të historisë

Nga 1836 deri sot, Schneider Electric është shndërruar në komani globale, e specializuar në menaxhimin e energjisë. Duke filluar nga rrënjët e saj në ndërtimin e industrisë së hekurit dhe çelikut, makineri të rënda, dhe anije, ajo lëvizi në energji elektrike dhe menaxhimin e automatizimit.

Pas 170 vjet të historisë, Schneider Electric është bërë sot burim i zgjidhjes që do t’ju ndihmojë të bëni kursimin dhe shfrytëzimin e  energjisë.