Dritaret, Gypat e ujit, kanalizimit, dhe nxehjes, fshesat elektrike

Themeluar në 1948 në qytet Bavarez REHAU. Tre punonjës, një metal gdhendës. Prodhimet e para të përfshira, pjesë të gomës për këpucë, gypa gome për ujitje në kopsht dhe pjese të automjeteve.


Dhe sot prodhon produktin: ULTRALITEC i cili kombinon fibrën me termo -plastik ne shtypje te presionit te lart. Ky produkt sot është revolucion në tërë botën.

Per me teper klikoni: www.rehau.de


Dyret kunder zjarrit ne Koridore T60 minuta


Dritaret per me teper:: http://www.rehau.com/DE_de/Micropages/Private_Bauherren/GENEO_Fenster/380/content_.html


Fshesa Elektrike:


VacuClean REHAU : Fshesa qendrore vakum, si  sistem përbëhet nga një njësi thithje qendrore dhe rrjeti nga tuba-gype izolues RAUPIANO Plus te shprendar në  tere ndërtesën dhe kyqje të tubit në secilen dhomë.   


" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800

Dritaret, Gypat e ujit, kanalizimit, dhe nxehjes, fshesat elektrike

Themeluar në 1948 në qytet Bavarez REHAU. Tre punonjës, një metal gdhendës. Prodhimet e para të përfshira, pjesë të gomës për këpucë, gypa gome për ujitje në kopsht dhe pjese të automjeteve.


Dhe sot prodhon produktin: ULTRALITEC i cili kombinon fibrën me termo -plastik ne shtypje te presionit te lart. Ky produkt sot është revolucion në tërë botën.

Per me teper klikoni: www.rehau.de


Dyret kunder zjarrit ne Koridore T60 minuta


Dritaret per me teper:: http://www.rehau.com/DE_de/Micropages/Private_Bauherren/GENEO_Fenster/380/content_.html


Fshesa Elektrike:


VacuClean REHAU : Fshesa qendrore vakum, si  sistem përbëhet nga një njësi thithje qendrore dhe rrjeti nga tuba-gype izolues RAUPIANO Plus te shprendar në  tere ndërtesën dhe kyqje të tubit në secilen dhomë.   


test