Dyert e  Blinduara

E themeluar në vitin 1975, Dierre është kompania lider në botë në prodhimin e dyerve të blinduara dhe udhëheqës në Itali në prodhimin dhe shitjen e dyerve te brendshme dhe dyert te hyrjes.

Grupi Dierre ka qenë  dhe është gjithmonë i përkushtuar për te  investuar burime të konsiderueshme financiare në prodhim dhe kjo ka mundësuar që ata të kualifikohen si kompania me teknologjinë më të përparuara në këtë fushë, për më tepër, të ketë sukses në standardizimin e prodhimit të kombinuar duke ju përshtatur kërkesave të madhe të kërkuara nga tregu, Dierre mbështetet në software, i projektuar ekskluzivisht për proceset dhe teknologjinë e përdorur ne prodhim, duke i kushtuar vëmendje të madhe respektimit e mjedisit risive ne punë.


Dyert e Blinduara dhe dyert e Brendeshme

Per me teper klikoni: www.dierre.com

Dyret kunder zjarrit ne Koridore T60 minuta

Per me teper klikoni: http://www.dierre.com/en/doors/multipurpose-doors/no-panic.html

" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800

  Dyert e  Blinduara

E themeluar në vitin 1975, Dierre është kompania lider në botë në prodhimin e dyerve të blinduara dhe udhëheqës në Itali në prodhimin dhe shitjen e dyerve te brendshme dhe dyert te hyrjes.

Grupi Dierre ka qenë  dhe është gjithmonë i përkushtuar për te  investuar burime të konsiderueshme financiare në prodhim dhe kjo ka mundësuar që ata të kualifikohen si kompania me teknologjinë më të përparuara në këtë fushë, për më tepër, të ketë sukses në standardizimin e prodhimit të kombinuar duke ju përshtatur kërkesave të madhe të kërkuara nga tregu, Dierre mbështetet në software, i projektuar ekskluzivisht për proceset dhe teknologjinë e përdorur ne prodhim, duke i kushtuar vëmendje të madhe respektimit e mjedisit risive ne punë.


Dyert e Blinduara dhe dyert e Brendeshme

Per me teper klikoni: www.dierre.com

Dyret kunder zjarrit ne Koridore T60 minuta

Per me teper klikoni: http://www.dierre.com/en/doors/multipurpose-doors/no-panic.html

test