Fasada ventiluese dhe me stiropor

FunderMax Fasada ventiluese e jashtme është një produkt me cilësi të lartë të ndërtimit që është në dispozicion në panele të mëdha, format për veshja ballkone dhe fasadave Ballore.

FunderMax panelet e jashtme janë duromer presion të lartë shume shtresor me presion (HPL) sipas EN 438-6, Lloji EDF me mbrojtjen jashtëzakonisht efektive nga moti. Shtresa mbrojtëse nga Moti përbëhet nga resins akrilik poliuretani me shtresë te dyfishte. Ato janë petëzuar dhe prodhuar nën presion të lartë dhe në temperaturë të lartë.
" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800

Fasada ventiluese dhe me stiropor

FunderMax Fasada ventiluese e jashtme është një produkt me cilësi të lartë të ndërtimit që është në dispozicion në panele të mëdha, format për veshja ballkone dhe fasadave Ballore.

FunderMax panelet e jashtme janë duromer presion të lartë shume shtresor me presion (HPL) sipas EN 438-6, Lloji EDF me mbrojtjen jashtëzakonisht efektive nga moti. Shtresa mbrojtëse nga Moti përbëhet nga resins akrilik poliuretani me shtresë te dyfishte. Ato janë petëzuar dhe prodhuar nën presion të lartë dhe në temperaturë të lartë.
test