Ngrohja Qëndrore

Historia Vaillant dhe Trashëgimisë

1874 Themelimi i Vaillant si një punëtori zejtare për punët instaluese. Një djalë rrobaqepës  23 vjeçar, e deklaron në gazetë në Remscheid, angli se ai është bere“  Një bakërpunues dhe prodhues pompe".


Prodhimi i të tyre me ajër-ujë tek  pompat e ngrohjes të thotë se Vaillant ka zgjeruar gamën e produkteve deri tek sistemet për energji të ripertriteshme.

Pompë per ngrohje Vaillant arrin statusin fitues në testet e mallrave të konsumit (Stiftung Warentest) ne vitin 2007

" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800

Ngrohja Qëndrore

Historia Vaillant dhe Trashëgimisë

1874 Themelimi i Vaillant si një punëtori zejtare për punët instaluese. Një djalë rrobaqepës  23 vjeçar, e deklaron në gazetë në Remscheid, angli se ai është bere“  Një bakërpunues dhe prodhues pompe”.


Prodhimi i të tyre me ajër-ujë tek  pompat e ngrohjes të thotë se Vaillant ka zgjeruar gamën e produkteve deri tek sistemet për energji të ripertriteshme.

Pompë per ngrohje Vaillant arrin statusin fitues në testet e mallrave të konsumit (Stiftung Warentest) ne vitin 2007

test