Rryma

170 vjet të historisë

Nga 1836 deri sot, Schneider Electric është shndërruar në komani globale, e specializuar në menaxhimin e energjisë. Duke filluar nga rrënjët e saj në ndërtimin e industrisë së hekurit dhe çelikut, makineri të rënda, dhe anije, ajo lëvizi në energji elektrike dhe menaxhimin e automatizimit. 


Pas 170 vjet të historisë, Schneider Electric është bërë sot burim i zgjidhjes që do t'ju ndihmojë të bëni kursimin dhe shfrytëzimin e  energjisë.


" />

Keep in Touch

044 174 800 /

049 174 800

Rryma

170 vjet të historisë

Nga 1836 deri sot, Schneider Electric është shndërruar në komani globale, e specializuar në menaxhimin e energjisë. Duke filluar nga rrënjët e saj në ndërtimin e industrisë së hekurit dhe çelikut, makineri të rënda, dhe anije, ajo lëvizi në energji elektrike dhe menaxhimin e automatizimit. 


Pas 170 vjet të historisë, Schneider Electric është bërë sot burim i zgjidhjes që do t’ju ndihmojë të bëni kursimin dhe shfrytëzimin e  energjisë.


test