Per Ne

Emri i kompanisë Bp Home Shpk
Adresa e kompanisë: Josip Rela Nr:5,Tophane,Prishtine
Fusha e veprimit Tregtim, ndërtim, si dhe zhvillimi i projekteve të patundshmërive.
Drejtori i gjeneral Kompanisë: Mentor Pllana, MBA
Historiku Themluar ne vitin 1999
Zyrat e regjistruara të kompanisë dhe fushat e profitit Zyra qendrore – Prishtinë
Fushat e profitit – Tregtimi i materialeve të ndërtimit sa i përket interierit the eksterierit si dhe distribuimi I tyre në shkallë regjionale.
Fushat e profitit– ndërtim dhe dizajn
Fushat e profitit– zhvillimi i projekteve të patundshmërisë si komplekse banime dhe lagje.
Numri i të punësuarve 18-100   varësisht nga projektet
Tregjet në të cilat veprojmë Kosova:  85 %
Shqipëri:  8  %
Slloveni : 7  %