Profili i Kompanisë

Emri i kompanisë
Bp Home Shpk


Adresa e kompanisë:


Josip Rela Nr: 5, Tophane, Prishtinë

Fusha e veprimit
Tregtim, ndërtim, si dhe zhvillimi i projekteve të patundshmërive.


Drejtori i gjeneral Kompanisë:


Mentor Pllana, MBA

Historiku
Themeluar në vitin 1999

Zyrat e regjistruara të kompanisë dhe fushat e profitit
Zyra Qëndrore – Prishtinë
Fushat e profitit – Tregtimi i materialeve të ndërtimit sa i përket interierit the eksterierit si dhe distribuimi I tyre në shkallë regjionale.
Fushat e profitit– ndërtim dhe dizajn
Fushat e profitit– zhvillimi i projekteve të patundshmërisë si komplekse banime dhe lagje.
Numri i të punësuarve

18-100   varësisht nga projektet


Tregjet në të cilat veprojmë
Kosova:  85 %
Shqipëri:  8  %
Slloveni : 7  %

" />

Profili i Kompanisë

Emri i kompanisë
Bp Home Shpk


Adresa e kompanisë:


Josip Rela Nr: 5, Tophane, Prishtinë

Fusha e veprimit
Tregtim, ndërtim, si dhe zhvillimi i projekteve të patundshmërive.


Drejtori i gjeneral Kompanisë:


Mentor Pllana, MBA

Historiku
Themeluar në vitin 1999

Zyrat e regjistruara të kompanisë dhe fushat e profitit
Zyra Qëndrore – Prishtinë
Fushat e profitit – Tregtimi i materialeve të ndërtimit sa i përket interierit the eksterierit si dhe distribuimi I tyre në shkallë regjionale.
Fushat e profitit– ndërtim dhe dizajn
Fushat e profitit– zhvillimi i projekteve të patundshmërisë si komplekse banime dhe lagje.
Numri i të punësuarve

18-100   varësisht nga projektet


Tregjet në të cilat veprojmë
Kosova:  85 %
Shqipëri:  8  %
Slloveni : 7  %