Lagjja Qershia

Tipi A

Shtëpia e Tipit A, e dizajnuar për tu përshtatur një shije të hollë te jetesës me veçori dalluese çka e bën një ambient perfekt për shpirtin dhe trupin duke iu përgjigjur kërkesave konkrete të familjes.

Shtëpia e Tipit A ka gjithësej 200m2 me këtë renditje:

I KATI PËRDHESË
• Qëndrim ditor, kuzhinë, banjo, garazhë dhe depo, dhomë të fjetjes dhe banjo

II KATI I PARË
• Dhoma për prindër me banjo, tri dhoma të gjumit dhe banjo, dy ballkone, pjesa utilitare për larje/tharje të rrobave

 • Exterior
 • Interior
 • Video
 • Plan
 • Map
 • Exterior
 • Interior
 • Video
 • Plan
 • Map

Tipi B

Plani i shtëpisë së Tipit B ka një hapësirë të përshtatshme për të plotësuar kërkesat e familjes.
Ambienti i ngohtë dhe terraca e mrekullueshme janë ideale për të shijuar qaste të bukura dhe për të krijuar momente të paharruara.

Shtëpia e Tipit B ka gjithësej 202m2 me këtë renditje:

I KATI PËRDHESË
• Qëndrim ditor, kuzhinë me depo, një dhomë gjumi me banjo, garazha dhe kaldatore me depo

II KATI i PARË
• Dy dhoma të gjumit me ballkon, dhoma për prindër me banjo, një dhomë gjumi me terasë prej 25 m2, banjo, hapësirë utilitare për larje/tharje të rrobave

Tipi C

Shtëpia C është një shtëpi me një hapësirë të madhe për një familje shumë anëtarëshe.
Jashtë, nën hijen e pemëve, me zonat e pastërta e të gjelbra, me sheshin e lojërave përbën një ambient të sigurt dhe zbavitës për më të dashurit, fëmijët tanë.

Një shtëpi e mirë është si një njeri i mirë, nuk mund t’a bësh njërën pa tjetrën.

Shtëpia e Tipit C ka gjithësej 249m2 me këtë renditje:

I KATI PËRDHESË
• Qëndrim ditor me kuzhinë, dhomë të fjetjes me banjo, toalet, garazhë dhe kaldatore

II KATI I PARË
• Dhoma e prindërve me banjo dhe garderobë, tri dhoma të gjumit dhe banjo, dy ballkone, banjo

 • Exterior
 • Interior
 • Video
 • Plan
 • Map