June 17, 2019, - Bp Home Investment.

TIPI C

Shtëpia C është një shtëpi me një hapsirë të madhe për një familje shumë antarshe.

Jashtë, nën hijen e pemëve, me zonat e pastërta të gjelbra, në sheshin e lojërave është vendi i sigurt dhe zbavitës për të luajtur fëmijët.

Një shtëpi e mire është si një njeri i mirë, nuk mund ta bësh njërën pa tjetrën