Blerta Rushiti Këpuska

February 18, 2020, - Bp Home Investment.

Unë dhe familja ime, jemi shumë të lumtur në shtëpinë tonë të re. Jemi me fat që në lagjen Qershia kemi arritur të gjejmë në një vend të vetëm cilësinë, privatësinë, miqësinë dhe sigurinë që i nevojitet familjes për një jetë të shëndetshme dhe të rehatshme. I jemi falenderues gjithë stafit të BP Home, për mbështetjen e tyre që na kanë dhënë si banorë të rinjë në lagje.