Dardan Belegu

February 5, 2020, - Bp Home Investment.

Jetojmë mirë, sepse na e dha këtë mundësi Bp-Home! Kur them jetojmë mirë, me këtë nënkuptoj për tërë familjen, unë, bashkëshortja, vajza dhe djali. Po ashtu jetojmë dhe shëndetshëm sepse e kemi pastërtinë dhe qetësinë në lagjen tonë. Fëmijët i shijojnë hapësirat për lojrat e tyre, ne prindërit e shijojmë oborrin e shtëpisë. Është lagjja Qershia që na e plotësoi dëshirën, familje e lumtur, komshi të mirë dhe hapësira të sigurta.