Lule Elezi & Uwe Novitzki

February 18, 2020, - Bp Home Investment.

“Ne patëm kënaqësinë të bashkëpunojmë me BP Home, kishin sygjerime të shkëlqyeshme për shtëpinë tonë që e kërkonim gjatë. Vëmendjen ndaj detajeve, përfshirë edhe materialet me cilësi të larta, i gjejmë në shtëpinë tonë të re. Në fakt, ne ende po zbulojmë gjërat e vogla që e bëjnë shtëpinë tonë të shkëlqyeshme! Mjeshtëria dhe bukuria janë të dukshme kudo. Ne e duam vendin tonë të ri, lagjen e re, ne e duam Qershinë tonë!