June 18, 2019, - Bp Home Investment.

Mirë se erdhët në Lagjen Qershia,

Një Lagje moderne me konceptin Eko-Green, e cila ju mundëson kursim maksimal te energjisë dhe shtëpi te mençura, te cilat nga telefoni juaj mund ta kontrolloni dhe tele-dirigjoni shtëpinë tuaj.

Lagjja do të ketë 130 Shtëpi prej tri lloje, A,B,C, Çerdhe, Terrene sportive, market, dy hyrje-dalje, qasje me rrugët kryesore dhe rreth-rrotullim, kamera, hyrje te kontrolluara, mirëmbajtje për shtëpinë dhe për lagjen.

Lagjja do te jete e tipit te mbyllur.

TIPI A

Shtëpia e Tipit A, e dizajnuar për tu përshtatur një shije te holle te jetesës me veçori dalluese çka e bëjnë një ambient perfekt për shpirtin dhe trupin duke iu përgjigjur kërkesave konkrete të një familje.